• 21. oktober 2020

Indhold

Jutland Heath Cup og DM 2016

   JHC2016-b4          JHC-b2

Resultater              Jutland Heath Cup           DM      

 

DM og Jutland Heath Cup blev afviklet i strålende sol og meget varme. Så det blev en rigtig god dag på Kongens hus hede. Det gode vejr havde trukket næsten hele den danske fritflyvningsskare afsted og pga. world cup status kom der også 3 tyskere, en østriger og en nordmand. Undervejs dukkede flere gamle flyvere også op, ligesom forbipasserende kom ind og så på.

Der blev fløjet 5 runder a 5 kvarter, og med det gode vejr gav det kun tidsproblemer, når modellerne brugte mere end 5 minutter på at komme ned, efter de 180 sekunder. Men de bragende forhold gjorde det ikke helt let, der skulle ikke meget til for at ramme forbi termikken, og så gik det meget hurtigt nedad.

Der blev fløjet i klasserne A2, wakefield, F1Q, F1S og P-30. Efter de 5 runder som var færdige omkring kl. 16 var der pause til kl. 20.45 hvor fly-off i henholdsvis A2 med 3 deltager og wakefield med 2 deltagere skulle afgøres i samme vindforhold som resten af dagen. 6 minutter blev maks tiden, som Jes klarede i A2 og Dag i Wakefield, og alle endte fint inde på pladsen. 

Så mestrene kunne fortjent hyldes ved præmieoverrækkelsen kl. 22 i de sidste solstråler efter en forrygende dag.