• 18. november 2017

Seneste nyhedsbrev

Fritflyvnings-Nyt 27.10.2017

 

AFLYSNING: 
Fritflyvning på Flyvestation Værløse søndag den 29. oktober

Vejrudsigten for søndag lover vindhastigheder på 10-12 m/sek., hvilket gør flyvning på Flyvestation Værløse til noget nær en umulighed. Derfor aflyser jeg konkurrencen - og inviterer nedenfor til en tilsvarende konkurrence søndag den 12. november.

 

Fritflyvnings-konkurrence på Flyvestation Værløse søndag den12.  november

Sådan kommer du ind:
For enden af den vej, der hedder "Sandet", ligger en stor parkeringsplads. Derfra vil vi køremodelkasser og andet udstyr ind på flyvestationens område.  Generelt er bilkørsel i området er forbudt, men vi  har fået tilladelse til at køre én bil ind.
Alle der kommer fra kl. 9.00 til 9.45 vil få deres ting transporteret ud til startstedet. Vi må ikke transportere personer, så man må gå (eller cykle, hvis man medbringer en cykel/elcykel). Startstedet kan ligge op til halvanden kilometer fra parkeringspladsen.

Briefing   ved startstedet kl. 10.00
Hvis vejret tillader det, vil vi afvikle fem perioder   à 1 times varighed, så evt. fly-offs kan afholdes ved 16-tiden. Max-tiderne fastsættes efter forholdene.
Klasser:   E36/F1S, F1A, F1B, F1Q, F1H, chuckglider
Tilmelding   til Per  - senest fredag den  10/11.
I tilfælde af dårligt vejr aflyses stævnet pr. mail senest lørdag aften den  11/11.
Deltagelse   i konkurrencen er gratis.

 

Landsmøde i Fredericia søndag den 5. november

Selv om konkurrencen på Flyvestation Værløse den 29. oktober er aflyst, bliver der mulighed for at mødes i løbet af en uges tid. Der er Landsmøde i Fredericia søndag den 5. november - og det foregår indendørs, så risikoen for aflysning er heldigvis minimal.