• 22. oktober 2020

Indhold

Nyhedsbrev 2 - juni 2020

Fritflyvnings-nyhedsmail - 10. juni 2020

 

Danmarksmesterskaberne bliver fløjet lørdag 13. juni 2020  på Kongenshus Mindepark

Konkurrenceleder Leif Nielsen har besluttet, at årets Danmarksmesterskaber for fritflyvnings-modeller skal afholdes på den "rigtige" dag, som det hele tiden har været planlagt, nemlig lørdag 13. juni.

Hele vejen har søndag været en mulig alternativ dato, hvis vejrudsigten for denne dag var markant bedre end udsigten for lørdag.

Det er imidlertid ikke tilfældet - de to dage får iflg. meteorologerne nogenlunde samme vejr - vind på omkring 5 m/sek. fra øst, temperaturer op til ca. 20 grader og skyer med solglimt. Om lørdagen kan der komme en byge i løbet af eftermiddagen, men næppe med megen væde.

Der afholdes briefing lørdag formiddag kl. 10.00 ved Kongenshus Naturcenter, Vestre Skivevej 142, Daugbjerg. Der vil Leif orientere om perioderne og andre praktiske forhold. Første periode forventes at starte kl. 10.30.

Hvis du endnu ikke er tilmeldt, så send en mail til Leif på landlyst()nielsen.tdcadsl.dk - eller på SMS til telefon 61 66 33 42. Har du lyst til at kigge forbi, men ikke flyve med, er du naturligvis velkommen - og du behøver ikke tilmelde dig!

 

NFFS Symposium 2020

I Nyhedsmailen fra 8. juni nævnte vi NFFS Symposium 2020, som bliver udsendt i slutningen af juli måned. Jørgen Korsgaard har gjort opmærksom på, at man også kan købe det fra det engelske fritflyvningsblad "Free Flight News", der redigeres af Ian Kaynes. Så slipper man - ifølge Jørgen - for at blive flået i porto. Vi vender tilbage med nærmere detaljer om, hvad man skal gøre for at spare porto!

 

Kom med på Taulov Modelflyveklubs sommerlejr

Thomas Røjgaard skriver:

Taulov Modelflyveklub holder som sædvanligt sommerlejr i uge 28, men i år kun fra onsdag den 8. til søndag den 12. juli.

Sommerlejren bliver vanen tro afholdt på Estvad lejren på Hjelm Hede, så indkvarteringen er lige ved siden af flyvepladsen.

Alle er velkomne på kortere eller længere besøg. Der er normalt senge i overskud, dog garanteres der ikke for rolige forhold.

De seneste par år har der været fint klippede arealer let tilgængelig, så der var gode startforhold.

Besøgende må gerne give besked til mig eller Hugo Ernst, hvis I gerne vil overnatte. Hvis vi får besked i rimelig tid før I kommer, risikerer I ikke at skulle sove på gårdspladsen.

Kontakt mig på 51 90 15 95 eller mail: dk_mig()hotmail.com

Vi ses!

 

Aktiviteter for Fritflyvning Danmark

13/6          Danmarksmesterskaber for udendørs-modeller, Kongenshus Hede

2-5/7         Scandinavian Free Flight Week, Alvaret, Øland, Sverige

                   AFLYST     

Uge 28      Taulovklubbens sommerlejr, Hjelm Hede

30/8          Nordisk mesterskab i klasse F1S/E36, Bollerup, Sverige

 

Kontakt

Nyhedsmailen udsendes af Per Grunnet, der er formand for Fritflyvning Danmark

Send evt. indlæg til mail: pergrunnet()hotmail.com

Eller ring på 40 24 68 00