• 28. oktober 2020

Indhold

Nyhedsbrev 2 - sep 2019

Fritflyvning - Nyhedsmail 25. september 2019

 

Scandinavian Free Flight Week 2020

Da de tre skandinaviske World Cup konkurrencer i år vendte tilbage til flyvepladsen i Rinkaby var der stor begejstring hos de fleste. I 2017 og 2018 var pladsen nemlig ikke tilgængelig, så fritflyvnings-ugen måtte afholdes på "Alvaret" på Öland ud for byen Kalmar på Sveriges østkyst.

Selvom "Alvaret" er umådelig stor, blev pladsen ikke rigtig populær. Dels var man ikke heldige med vejret, og dels er "jorden" nærmest et ujævnt skifer-lag, som kan være ret anstrengende at gå på. Desuden ligger Öland ikke helt så tilgængeligt som Rinkaby - i hvert fald ikke fra Danmark.

Det viser sig desværre nu, at tilbageflytningen til Rinkaby nok blev en kort fornøjelse. De svenske arrangører har i hvert fald fået afslag på at benytte pladsen i 2020. Derfor må stævnerne flytte tilbage til Öland og Alvaret igen.

Med mindre nogen har bedre ideer?

Er der andre muligheder for at afholde World Cup-stævner i Danmark eller Sverige?

Vi har i forvejen "Jutland Heath Cup" på Kongenshus Hede i Jylland, hvor vi kombinerer World Cup-stævnet med vores DM. Det er dog næppe klogt at belaste heden med flere store stævner, da der hurtigt kan opstå problemer med Naturstyrelsen, hvis nogen mener, at vi fylder og forstyrrer for meget.

Steffen og Thomas, der er hovedkræfter bag Danish Cup under Scandinavian Free Flight Week, har tilbudt at stå for arrangementet i 2020, hvis det bliver på Öland.

Vi skal indsende ansøgning til FAI om at afholde vores World Cup-stævner inden for de nærmeste par uger. Så det haster med at finde et alternativ til Öland og Alvaret.

Send venligst en mail til mig - hvis du har forslag!

 

Vi starter Klubmøderne igen i november

En aften i uge 45 (dvs. mellem mandag den 4. og torsdag den 7. november) bliver der indkaldt til Klubmøde - sandsynligvis hos Lars i Albertslund.

Tanken er at lokke nogle af de danske VM-deltagere med til mødet, hvor de kan underholde med deres oplevelser ved det til den tid netop overståede VM i Lost Hills, Californien, USA.

Der kommer snart endnu en Nyhedsmail, som blandt andet rummer indkaldelse til Landsmødet den 10. november, Indendørs-træningskonkurrence samme dag samt altså dato og tidspunkt for Klubmødet i november.

 

Brug for flere Bauer-nedskydnings-systemer

Henning Nyhegn oplyser, at han godt kan bruge flere Bauer nedskydningssystemer - også gerne systemer, der ikke er lavet som stand-alone-systemer. Hvis du har systemer, som du vil give væk for at hjælpe nye fritflyvere igang, så kontakt Henning.