• 26. oktober 2020

Indhold

Nyhedsbrev 3 - jun 2019

Fritflyvning - Nyhedsmail 23. juni 2019

 

Sommerlejr på Hjelm Hede ved Skive

Taulov Modelflyveklub TMK holder som sædvanligt fritflyvnings-sommerlejr i uge 28 fra mandag d. 8. juli engang om eftermiddagen til søndag d. 14. juli. Afslutningsdagens rengøring starter til frokost.

Sommerlejren afholdes som altid på Hjelm Hede ved Skive, hvor vi bor på Estvad lejren.

Alle er velkomne til hygge eller flyvning. Det er muligt at overnatte for et mindre endnu ukendt beløb.

Giv gerne besked til Thomas Røjgaard, hvis du har lyst til at kigge forbi, så der er nogen til at tage imod dig, hvis resten af lejrdeltagerne er på sightseeing eller indkøb.

Når vejret er til det - og det er forhåbentlig tilfældet hver eneste dag - bliver der fløjet!

 

Skal du campere på Camp Riba til Scandinavian Free Flight Week

Thomas Røjgaard står for kontakten til Riba-modelflyveklub, som ejer det campingområde, hvor danske deltagere til Swedish, Danish og Norwegian Cup kan campere. Thomas gør opmærksom på, at pladsen bliver åbnet onsdag den 26. juni kl. 14.00. Pladsen er spærret af en bom indtil det tidspunkt, så der er ikke mulighed for at komme ind tidligere.

Har du spørgsmål til pladsen, så kontakt venligst Thomas på mail

 

Landsmøde 2019 kombineret med indendørs træningskonkurrence?

På Landsmødet i Ringsted 2018 besluttede vi at afholde Landsmøde 2019 søndag den 3. eller 10. november, og at mødet i 2019 skulle afholdes i Fredericia, fordi vi plejer at skifte mellem øst og vest for Storebælt.

Nu er der imidlertid dukket en idé op om at kombinere Landsmødet med den træningskonkurrence for indendørs-modeller, som mange af deltagerne til indendørs-DM ønskede at få afholdt i november 2019.

Vi har mulighed for at afholde Landsmødet 2019 i et lokale i Vigerstedhallen f.eks. fra kl. 9.00-11.00 - og derefter flyve med vore indendørs mødeller i hallen.

Jeg synes selv rigtig godt om ideen (som er fremsat af Karsten og Steffen), og jeg har derfor spurgt bestyrelsen om deres holdning til spørgsmålet. Formelt går vi imod en Landsmøde-beslutning, så der skal være opbakning til ideen, hvis vi skal gøre det.

Alle i bestyrelsen er positive over for ideen - en enkelt nævner, at det ikke må betyde, at væsentlige diskussioner bliver afvist på Landsmødet, men er ellers positiv.

Hvis nogen af vore medlemmer har indvendinger imod, at vi ændrer Landsmødets beslutning, så send mig snarest en mail med indvendingerne. Beslutningen skal tages her i sommer!