• 25. oktober 2020

Indhold

Nyhedsbrev nov 2019

Fritflyvnings-nyhedsmail - 1. november 2019

 

Nu sker der noget:

Klubmøde - Landsmøde - Indendørsflyvning

- altsammen inden for samme uge!

Hvis du har tid og lyst, kan du dels mødes med andre fritflyvere et par gange i den kommende uge - og du kan få lejlighed til at trimme indendørsmodeller i samme uge!

 

Klubmøde tirsdag den 5. november kl. 19.00

Alle fritflyvningsinteresserede er velkomne til vintersæsonens første klubmøde. Det bliver afholdt hos Lars i Albertslund.

Af hensyn til serveringen (forvent kaffe, the og måske et stykke kage) vil Lars meget gerne have en SMS eller en mail om at du kommer.

På mødet skal vi dels aftale emner og cirka-tidspunkter for vinterens kommende klubmøder, vi skal høre historier fra det netop afsluttede VM i Californien, og vi skal tale om vores planer for vinteren og den kommende sæson.

 

Landsmøde søndag den 10. november kl. 9.00

Som meddelt i tidligere nyhedsmails afholder vi Landsmøde i Vigersted-Hallen, Ågerupvej 1, Vigersted, 4100 Ringsted søndag 10/11. Mødet starter kl. 9.00.

Mødet følger den dagsorden, der er udsendt tidligere. Vi håber, at vi kan gennemføre Landsmødet relativt hurtigt, da der skal flyve indendørs i hallen efter mødet.

Der skal dog også afholdes møde i Udtagelseskomiteen, som udtager landshold i klasserne F1A, F1B og - hvis der er kandidater overhovedet - i F1C til mesterskaberne i 2020. Der afholdes EM i de tre klasser til sommer 2020.

 

Indendørsflyvning i Vigersted-Hallen den 10. november fra ca. 11.00

Når Landsmødet er afsluttet, kan interesserede flyve med indendørsmodeller i idrætshallen.

Der er dels mulighed for at træne, men også for på stedet at aftale at flyve konkurrence. Dette sidste vil selvfølgelig især være interessant i de klasser, hvor der er flere deltagere.

Indendørs-træningen giver mulighed for at opnå lidt rutine, inden der skal afholdes Danmarksmesterskaber for indendørsmodeller. Det vil netop ske i Vigersted-Hallen, som er reserveret til formålet søndag den 9. februar.

Til træningen efter Landsmødet vil undertegnede medbringe en gummiskærer samt motorgummi, så man kan lave nye gummimotorer, hvis man har behov for det.

I forbindelse med træningsflyvningerne vil indendørsflyverne meget gerne fortælle evt. interesserede om, hvordan man bygger indendørsmodeller, hvor man får fat i de nødvendige materialer, samt fortælle om trimning af modellerne.

Hvis du ikke vil deltage i Landsmødet men gerne høre om og se indendørsflyvning, så kom til Vigersted-Hallen ved 11-tiden.

 

Frokost til Landsmøde/indendørstræning

Der er ingen café i Vigersted-Hallen, så Fritflyvning Danmark vil medbringe et "overlevelses-sæt" bestående af brød, pålæg, en kasse vand/sodavand, som deltagerne kan tage af.

Medbring selv termokander med kaffe/the - der er ikke mulighed for at lave noget på stedet!