• 25. november 2020

F3A - Dommerkursus 2009

Dato: Lørdag d. 18. april - Lørdag d. 18. april 2009
Sted: Falcon, Veerst
Mødetype: Andet møde

Hermed indbydelse til dommerkursus/kunstflyvningsseminar 2009

Lørdag den 18. april 2009 kl. 10:00 afholdes der dommerkursus og kunstflyvningsseminar. Vi har endnu engang fået lov til at låne Falcons fine klubhus til den teoretiske gennemgang, samt deres plads til nogle enkelte testflyvninger efter kurset. Falcon ligger i Veerst i nærheden af Kolding, den nøjagtige placering kan findes i klubhåndbogen.

Vi vil som sædvanligt gennemgå de forskellige flyve programmer, og desuden vil vi forsøge at øve dommerne ved at gennemgå diverse manøvrer med pind-flyveren og/eller på simulatoren. Der vil desuden blive vist nogle videoer hvor FAI programmet gennemflyves.

Det vil som sædvanligt være muligt at spørge ind til det at flyve kunstflyvning, samt det mere tekniske ved modellerne. Der vil være folk til stede, som jeg tror kan svare på næsten alt indenfor kunstflyvning.

Hvis vejret tillader det, vil vi også forsøge at få fløjet lidt så dommerne kan få afprøvet teorien og lavet nogle praktiske bedømmelser.

Vi vil meget gerne, om I vil melde Jeres ankomst på forhånd til Peer Hinrichsen, så vi kan få arrangeret nogle af de praktiske detaljer såsom forplejning. Peer kan kontaktes på nedenstående telefonnummer samt e-mail.

Tlf.: 7443 1260
peer_gitte(a)stofanet.dk

Vel mødt i Veerst!

Arrangør/ansvarlig: Kunstflyvnings styringsgruppen