• 21. oktober 2020

Detaljer

Stævnetype: Kunstflyvning (F3A-FAI,F3A-Nordic,F3A-Sport,F3A-X)

Tæller til: Danmarksmesterskabet og EM 2010

Tilmeldingsfrist: 17. maj 2009

Tilmeldingskrav: Tilmelding skal ske til Bjarne Madsen pr. mail: Yak55(a)bj-madsen.dk senest den 17. maj 2009, med oplysning om RC-nummer, klasse, frekvens og hvor mange der deltager i fællesspisning lørdag.

Deltagergebyr: Startgebyr 100 kr. for FAI, Nordic og X. Startgebyr 75 kr. for Sport.

Publikumsentré: Nej

Sikkerhedsansvarlig: Dragsholm Modelflyveklub

Link til mere info

F3A - Sjællands Mesterskab 2009

Dato: Lørdag d. 23. maj - Søndag d. 24. maj 2009
Sted: Dragsholm Modelflyveklub
Arrangør: Dragsholm Modelflyveklub og Kunstflyvnings styringsgruppen

Dragsholm Modelflyveklub og kunstflyvningsstyringsgruppen indbyder hermed til Sjællandsmesterskaberne i kunstflyvning i klasserne FAI, Nordic, Sport og X.

Stævnet afholdes på Dragsholm Modelflyveklubs nye flyveplads beliggende overfor Aspagårdsvej 10 i Hørve. Kort og kørevejledning kan ses på klubbens hjemmeside: http://www.dmfk.dk/

Der er kun begrænsede faciliteter på den nye flyveplads, det gamle klubhus er flyttet med til den nye plads, men der er hverken vand eller fast el. I forbindelse med stævnet vil der dog være opstillet et toilet, og der vil være 230V i begrænset omfang i dagtimerne. Af denne grund bedes elpiloter om selv at sørge for el til opladning af batterier.

Desuden bedes piloterne om selv at sørge for forplejning i løbet af stævnet, bortset fra Lørdag aften hvor der som sædvanligt vil blive arrangeret fællesspisning.

Folk er velkomne på pladsen fra fredag eftermiddag, men der gøres opmærksom på, at der kun er plads til et relativt begænset antal campingvogne, her gælder først til mølle princippet. Som alternativ ligger der en campingplads ca. 9 km. i fugleflugtslinie fra flyvepladsen. Yderligere information herom kan findes på: http://www.camping-sanddobberne.dk/plads.asp

Støjgrænsen på Dragsholm Modelflyveklubs flyveplads er 94 dB(A) på 3 meters afstand, og alle piloter vil blive støjmålt for at sikre at støjgrænsen ikke overskrides.

Vi starter med briefing lørdag kl. 10:00. Søndag er der briefing kl. 9:00.

Tilmelding skal ske til Bjarne Madsen pr. mail: Yak55(a)bj-madsen.dk senest den 17. maj 2009, med oplysning om RC-nummer, klasse, frekvens og hvor mange der deltager i fællesspisning lørdag.

Startgebyr 100 kr. for FAI, Nordic og X.
Startgebyr 75 kr. for Sport.

Minimum deltagerantal: 3 i FAI, Nordic og Sport, 2 i X-klassen.

For FAI klassen er stævnet udtagelse til EM 2010.

Vel mødt i Dragsholm!