• 25. september 2020

F3A - Dommerseminar 2011

Dato: Lørdag d. 30. april - Søndag d. 1. maj 2011
Sted: Falcon, Veerst
Mødetype: Andet møde

Hermed indbydelse til dommerkursus/kunstflyvningsseminar 2011

Lørdag den 30. april og søndag den 1. maj 2011 kl. 10:00 afholdes der kunstflyvningsseminar og dommerkursus. Vi har endnu engang fået lov til at låne Falcons fine klubhus til den teoretiske gennemgang, samt deres plads til nogle testflyvninger efter den teoretiske gennemgang. Falcon ligger i Veerst i nærheden af Kolding, den nøjagtige placering kan findes i klubhåndbogen.

Vi vil som sædvanligt gennemgå flyve programmerne for de forskellige klasser, og desuden vil vi forsøge at øve dommerne ved at gennemgå diverse manøvrer med pind-flyveren og/eller på simulatoren. Der vil desuden blive vist nogle videoer hvor FAI programmet gennemflyves.

Det vil som sædvanligt være muligt at spørge ind til det at flyve kunstflyvning, samt det mere tekniske ved modellerne. Der vil være folk til stede, som jeg tror, kan svare på næsten alt indenfor kunstflyvning.

Hvis vejret tillader det, vil vi også forsøge at få fløjet lidt så dommerne kan få afprøvet teorien og lavet nogle praktiske bedømmelser.

Søndagen er planlagt som mere intensiv dommertræning for dem der ønsker at dømme til kunstflyvningsstævnerne i løbet af året. Planen er at dommerne skal have mulighed for at bedømme nogle flere flyvninger, hvor der gås mere i detaljen omkring bedømmelseskriterier etc. Der vil fx også være flyvninger, hvor der bevidst er indlagt fejl, for at træne dommerne i dette.

Vi vil meget gerne, om I vil melde Jeres ankomst på forhånd til Peer Hinrichsen, så vi kan få arrangeret nogle af de praktiske detaljer såsom forplejning. Peer kan kontaktes på nedenstående telefonnummer samt e-mail.

Tlf.: 2328 0562
peer_gitte(a)stofanet.dk

Vel mødt i Veerst!

Arrangør/ansvarlig: Kunstflyvnings styringsgruppen