• 27. september 2020

Falcon Cup 2010

Falcon Cup 2010 blev afholdt i weekenden den 19. og 20. juni 2010 i Falcon i Veerst, der ligger i nærheden af Kolding. Falcon Cup har i de sidste mange år ligget som årets første stævne, men denne gang lå det lidt senere på sæsonnen end normalt.

Som sædvanligt havde Falcon med Mikkel Frank i spidsen planlagt et rigtigt fint stævne med mange hjælpere og en rigtig god atmosfære.

Der var tilmeldt 24 piloter fordelt på fire klasser, og især lørdag var en travl dag med mange flyvninger. På trods af nogle afbrydelser med ret så kraftige regnbyer lykkedes det at få samtlige af de planlagte flyvninger gennemført.

Efter den sidste runde var der som sædvanligt fællesspisning lørdag aften, hvor der endnu engang blev serveret rigtig god mad i rigelige mængder. Jeg tror godt jeg kan garantere at alle gik mætte i seng denne aften!

Søndag startede flot, men op ad formiddagen kom der ligesom om lørdagen nogle enkelte byger hvor flyvningen måtte afbrydes ind imellem, men også her lykkedes det at få alle de planlagte flyvninger gennemført.

Der skal lyde en stor tak til Falcon for det fine stævne, og vi håber vi må komme igen næste år.

På vegne af styringsgruppen,
Morten Laugesen