• 29. september 2020

Grenaa Cup 2010

Grenaa Cup 2010 blev afholdt i weekenden den 7. og 8. august 2010 af Grenaa Modelflyveklub. Der var tilmeldt 25 piloter fordelt på fire klasser, så der var endnu engang mange deltagere.

Grenaa Modelflyveklub har efterhånden arrangeret Grenaa Cup i mange år, og de arrangerede endnu engang et rigtigt fint stævne, og stillede med en del hjælpere fra klubben så alt gik som på skinner. Deres faciliteter er rigtigt fine hvilket alt andet lige gør det nemmere at afholde denne type stævner.

Der blev afholdt briefing lørdag morgen kl. 9 i høj solskin og lav vind, og dette vejr varede ved resten af dagen, så det var ikke noget problem at holde tidsplanen. Der blev vist meget fin flyvning under de meget ideelle forhold. Efter den tredje runde Sport, blev der holdt en lille pause hvori der blev afholdt præmieoverrækkelse i Sport. Herefter fortsatte vi med anden runde FAI og første runde X, og ved 17-tiden var dagens flyvninger overstået.

Herefter var der fri flyvning indtil 18:30 hvor Grenaa Modelflyveklub med Grethe og Frode i spidsen endnu engang kunne byde på hyggelig fællesspisning i klubhuset, og det lykkedes som sædvanligt for Grethe og hjælpere at få alle folk bespist på fornemste manér. Efter middagen var der mere fri flyvning indtil solnedgang, og da vejret var perfekt blev det udnyttet.

Søndag morgen startede med kraftig regn fra kl. 9, men kl. 9:45 holdte regnen op og dagens flyvninger kunne startes. Vejret var overskyet og knap så godt som om lørdagen, men der kom ikke mere regn, så alle de planlagte flyvninger blev gennemført, og omkring kl. 16:30 søndag eftermiddag, blev der afholdt præmieoverrækkelse i de sidste tre klasser.

Der skal lyde en stor tak til Grenaa Modelflyveklub samt alle klubbens repræsentanter for at afholde endnu et rigtigt fint stævne med gode faciliteter. Vi håber på at vi må komme igen næste år.

På vegne af styringsgruppen,
Morten Laugesen