• 29. oktober 2020

Indhold

Jysk Mesterskab 2012

Jysk Mesterskab 2012 og årets sidste stævne blev afholdt i weekenden den 15. og 16. september 2012 i RC Parken i Søgaard i nærheden af Aabenraa. Der var tilmeldt 14 piloter fordelt på fire klasser. Det er lidt færre end vi plejer, men det skyldes muligvis, at stævnet lå lidt sent på året og at det faldt sammen med nogle andre udenlandske stævner og træf.

Det var første gang at vi var på besøg i den nyligt opførte RC Parken, og det er et imponerende sted som er noget nær ideelt til kunstflyvning, med en øst-vest vendt astfalt bane, hvor man kigger stik nord, så man kan flyve hele dagen uden problemer med solen. De er endnu ikke 100% klar med alle faciliteterne, men ved hjælp af et par generatorer samt et festtelt forløb alt glat.

Vejrudsigten havde i løbet af ugen op til stævnet lovet skidt vejer med masser af vind og byger, men som vi nærmede os weekenden blev vejrudsigten noget bedre med ca. 5 m/s i middelvind og nogle få byger. Lørdag startede overskyet og med en frisk vind fra vest, så konkurrencen kom godt i gang med den første flyvning ved 9 tiden. I løbet af dagen tiltog vinden lidt, men den var fortsat lige ned langs banen, så på trods af en hel del vind fremskred konkurrence som planlagt. Der var nogle enkelte pauser på grund af regnbyger, men da der ikke var så mange deltagere, lykkedes det os at blive færdig med de planlagte runder ved 16 tiden.

Lørdag aften blev der afholdt hyggelig fællesspisning med rigtig god mad i festteltet, og som noget nyt blev der holdt tale og uddelt gaver til alle fremmødte af bestyrelsesformand og ejer Bille. Det var en rigtig fin aften med masser af mad, drikke og en rigtig god positiv stemning.

Søndag startede med lidt mere klart vejr, men til gengæld var vinden drejet i det syd-sydvestlige hjørne, så vi fik vinden næsten lige fra ryggen. Det gav nogle flere udfordringer i forbindelse med flyvningen, men også start og landing var lidt mere spændende end normalt. Det lykkedes dog alle at komme igennem flyvningerne uden de store problemer, og da der ikke var de store afbrydelser på grund af byger om søndagen, var vi klar til præmieoverrækkelse ved 14 tiden. Resultaterne kan som sædvanligt findes på Ranglisten.

Der skal lyde en stor tak til RC Parken samt klubbens repræsentanter for at afholde et rigtigt fint stævne med gode faciliteter. Vi håber på at vi må komme igen ved en senere lejlighed.

På vegne af styringsgruppen,
Morten Laugesen

 

Resultater:

2012_JM_FAI.pdf


2012_JM_Nordic.pdf

2012_JM_Sport.pdf

2012_JM_X.pdf