• 21. oktober 2020

Falcon Cup 2013

Falcon Cup 2013 blev afholdt i weekenden den 4. og 5. maj 2012 i Falcon i Veerst, der ligger i nærheden af Vejen. Igen i år var Falcon Cup årets første stævne, og det blev endnu engang et fint arrangement.

Som sædvanligt havde Falcon med Mikkel Frank i spidsen planlagt et rigtigt fint stævne med mange hjælpere og en rigtig god atmosfære. Der var tilmeldt 14 piloter fordelt på tre klasser, det var lidt mindre end sidste år, hvor vi dog også havde besøg af fire piloter fra Nordtyskland.

I modsætning til sidste år var vejret fint begge dage med tocifrede temperaturer, dog med det lille aber-dabei at der begge dage var relativt kraftig tværvind fra ryggen, så det gjorde landingerne lidt for spændende i nogle tilfælde. Det kom til at koste et par udrykkede understelsben, men skaderne var dog til at reparere.

Der var som sædvanligt fællesspisning lørdag aften, hvor Mikkel og resten af holdet sørgede for, at der endnu engang blev serveret rigtig god mad i rigelige mængder. Det blev en hyggelig aften, som blev krydret med godt humør og gode drikkevarer...

Søndag startede med lavt skydække, så vi var nødt til at udskyde flyvningerne et par timer indtil solen brændte skyerne af. Det var lidt varmere søndag, og vinden var knap så kraftig, men stadigvæk på tværs af banen. Den sidste flyvning blev afsluttet ved tre tiden og ved halv fire tiden kunne vi afholde præmieoverrækkelse.

Der skal lyde en stor tak til Falcon for det fine stævne, og vi håber vi må komme igen næste år.

På vegne af styringsgruppen,
Morten Laugesen

 

Resultater:

2013_FalconCup_FAI.pdf

2013_FalconCup_Nordic.pdf

2013_FalconCup_Sport.pdf