• 27. september 2020

Grenaa Cup 2014

Grenaa Cup 2014 blev afholdt i weekenden den 14. og 15. juni 2014 af Grenaa Modelflyveklub. Der var tilmeldt 12 piloter med 7 i FAI klassen og 6 i Nordic klassen.

Grenaa Modelflyveklub har efterhånden arrangeret Grenaa Cup i mange år, og de arrangerede endnu engang et rigtigt fint stævne, og stillede med en del hjælpere fra klubben så alt gik som på skinner. Deres faciliteter er rigtigt fine hvilket alt andet lige gør det nemmere at afholde denne type stævner.

Der blev afholdt briefing lørdag morgen kl. 9:30 i fint men noget blæsende vejr med en frisk vind fra en overvejende nordlig retning, og dette vejr varede ved det meste af dagen. Idet der ikke var så mange deltagere var det planen at flyve 3 runder i både FAI og Nordic, og det lykkedes uden problemer at holde tidsplanen. Ca. kl. 17:30 landede den sidste pilot, og herefter var der fri træning op til aftensmaden.

Ca. kl. 18:30 kunne Grenaa Modelflyveklub med Grethe og Frode i spidsen endnu engang kunne byde på hyggelig fællesspisning i klubhuset, og det lykkedes som sædvanligt for Grethe og hjælpere at få alle folk bespist på fornemste manér med karbonader, kartofler og tilbehør til hovedret og citronfromage til dessert.

Da der kun manglede en enkelt runde i begge klasser blev der først holdt briefing kl. 10 søndag morgen. Det var i det fineste vejr med høj sol og kun ganske lidt vind fra skiftende retninger. Alle de planlagte flyvninger blev gennemført uden problemer, og omkring kl. 13 søndag eftermiddag, blev der afholdt præmieoverrækkelse.

Der skal lyde en stor tak til Grenaa Modelflyveklub samt alle klubbens repræsentanter for at afholde endnu et rigtigt fint stævne med gode faciliteter. Vi håber på at vi må komme igen næste år.

På vegne af styringsgruppen,
Morten Laugesen

 

Resultater:

FAI_Grenaa_WinRes.pdf

Nordic_Grenaa_WinRes.pdf