• 27. september 2020

Indhold

NFK Cup 2015

Den 24. NFK Cup 2015 blev afholdt i weekenden den 1. og 2. august 2015 i NFK i Langstrup Mose. Der var denne gang kun tilmeldt 11 piloter fordelt på tre klasser. Desværre blev denne NFK Cup også uden deltagelse af Finn Lerager, der måtte melde afbud på grund af sygdom. Vi ønsker ham god bedring. I Finns fravær havde Eggert Neistrup overtaget hvervet som stævneleder.

NFK arrangerede som sædvanligt et rigtigt fint stævne, og stillede med en del hjælpere fra klubben, så alt gik som på skinner. Vejrudsigten havde op til stævnet lovet fint vejr med lav vind både om lørdagen og søndagen.

Lørdag morgen kl. 10 blev der afholdt briefing i fint vejr og ca. 10:30 da solen var udenfor sektoren blev den første runde startet op i en lav vind, der blæste fra en vestlig retning, hvilket er lidt på tværs af banen, men det gav ikke de store problemer for piloterne, som for det meste var i god træning. Senere på dagen slog vinden om i en mere østlig retning (formodentligt søbrise), men holdt sig fortsat til den svage side. For at kunne komme lidt tidligere hjem om søndagen bestemte vi os for at flyve 3 runder om lørdagen, og det lykkedes fint på grund af det lave deltagerantal og det fine vejr. Vi var færdig med den tredje runde omkring kl. 16, og så var der fri træning indtil aftensmaden.

Lørdag aften blev der som sædvanligt afholdt hyggelig fællesspisning i det store telt på pladsen. Efter spisningen var der fornøjelig opvisning med linestyrede modelfly fra Michael Gibson.

Søndag startede endnu bedre end lørdag med næsten skyfri himmel og lidt varmere vejr og fortsat svag vind fra øst. Vi kom igen igang med flyvningerne ca. kl. 10:30, og da der kun skulle flyves to runder var dagens flyvninger overstået lidt over middag. Efter frokosten ca. 13:30 blev der afholdt præmieoverrækkelse.

Der skal lyde en stor tak til NFK samt alle klubbens repræsentanter for at afholde endnu et rigtigt fint stævne. Vi håber på at vi må komme igen næste år til den 25. NFK Cup.

På vegne af styringsgruppen,
Morten Laugesen

 

Resultater:

FAI_NFKCup_2015.pdf

Nordic_NFKCup_2015.pdf

X_NFKCup_2015.pdf