• 21. oktober 2020

Indhold

Grenaa Cup 2016

Grenaa Cup 2016 blev afholdt i weekenden den 18. og 19. juni 2016 af Grenaa Modelflyveklub. Der var tilmeldt 10 piloter med 5 i FAI klassen og 5 i Nordic klassen.

Grenaa Modelflyveklub har efterhånden arrangeret Grenaa Cup i mange år, og de arrangerede endnu engang et rigtigt fint stævne, og stillede med flere hjælpere fra klubben så alt gik som på skinner. Deres faciliteter er rigtigt fine hvilket alt andet lige gør det nemmere at afholde denne type stævner. I år var Grethe dog fraværende på grund af sygdom, men hendes datter Helle var stand-in og stod for forplejning etc..

Lørdag morgen kl. 9:30 gik vi i gang med de første flyvninger i overskyet vejr, med en jævn til frisk vind fra en vestlig retning, og dette vejr varede ved det meste af dagen. Af og til kom solen frem mellem skyerne, men ellers forblev vejret stabilt men blæsende.

Da vi ikke var så mange piloter tilmeldt havde vi bestemt os for at flyve tre runder i både Nordic og FAI om lørdagen, og det lykkedes uden problemer. Lidt før kl. 16 var dagens runder fløjet igennem, og herefter var der fri træning op til aftensmaden.

Ca. kl. 18 kunne Grenaa Modelflyveklub endnu engang byde på hyggelig fællesspisning i klubhuset, og det lykkedes som sædvanligt at få alle folk bespist på fornemste manér med karbonader, kartofler og tilbehør til hovedret og is til dessert. Dette år måtte vi foruden Grethe også undvære citronfromagen, men vi håber på, at de begge vender tilbage igen næste år :-)

Søndag morgen gik vi igang med de to sidste runder omkring kl. 10, og vejret var i forhold til om lørdagen klaret noget op, til gengæld var vestenvinden tiltaget yderligere, så det gav piloterne en del udfordringer, både i luften men også under landingerne. Vi slap dog for de store skader, og lige før middagstid var de planlagte flyvninger blevet gennemført uden problemer, og omkring kl 12:30 søndag eftermiddag blev der afholdt præmieoverrækkelse i samtlige klasser.


Der skal lyde en stor tak til Grenaa Modelflyveklub samt alle klubbens repræsentanter for at afholde endnu et rigtigt fint stævne i de fine faciliteter. Vi håber på at vi må komme igen næste år. Vi ønsker desuden Grethe god bedring og håber snart hun er på højkant igen.

På vegne af styringsgruppen,
Morten Laugesen


F3A resultater:

FAI_GrenåCup_2016.pdf

Nordic_GrenåCup_2016.pdf