• 20. oktober 2020

Indhold

Falcon Cup 2017

Falcon Cup 2017 blev afholdt i weekenden den 6. og 7. maj 2017 i Falcon i Veerst, der ligger i nærheden af Vejen. I år var Falcon Cup igen årets første stævne.

Igen havde Falcon med Mikkel Frank i spidsen planlagt et rigtigt fint stævne med mange hjælpere og en rigtig god atmosfære. Denne gang var der tilmeldt 14 piloter i alt med 7 i FAI, 6 i Nordic og en enkelt pilot i Sport klassen. Kjell Tore Pettersen havde taget den lange tur fra Norge for at deltage, og det er altid rart at få besøg af piloter fra andre lande så vi kan lære af hinanden og udveksle erfaringer.

De fleste ankom fredag eftermiddag/aften og nogle fik sig et par træningsture, men vejret fredag var noget blæsende med lidt regn sidst på dagen.

I løbet af ugen havde vejrudsigten lovet lav vind og relativt høje temperaturer i weekenden, og for en gangs skyld holdte vejrudsigten stik og vi fik et stævne i usædvanligt fint vejr, selvom det var først på sæsonnen.

På grund af det fine vejr blev det aftalt, at flyve 3 runder i alle tre klasser om lørdagen og en enkelt runde FAI og Nordic om søndagen. Lørdag morgen startede lidt koldt, men da solen fik brændt skyerne væk steg temperaturen, og de tykke jakker kunne tages af. Der blev vist fin flyvning i alle klasser, men som sagt var det også fine forhold, så vind og vejr gav ikke de store udfordringer denne gang. Tidsplanen gik fint og ca. kl. 17 var vi færdige med dagens runder hvorefter var der fri flyvning frem til fællesspisningen.

Der var som sædvanligt fællesspisning lørdag aften, og det blev endnu engang en hyggelig aften, som blev krydret med godt humør og gode drikkevarer. Mikkel serverede hjemmelavet lasagne med salat samt is til desert. Desuden havde Michael Gibson været så venlig at medbringe en flaske Chiliskud i Vindstyrke 12 til dem, der ikke havde fået "vind" nok i løbet af dagen...

Søndag startede med strålende solskin og ganske lidt vind, og det varede ved resten af dagen. Dermed var det ingen sag at få afsluttet de sidste to runder i FAI og Nordic, og lidt over middag kunne der afholdes præmieoverrækkelse.

Der skal lyde en stor tak til Falcon for det fine stævne, og vi håber vi må komme igen næste år.

På vegne af styringsgruppen,
Morten Laugesen


Resultater:

FAI_FalconCup_2017.pdf

Nordic_FalconCup_2017.pdf

Sport_FalconCup_2017.pdf

 

Der kan findes mere information og billeder fra stævnet på vores Facebook gruppe F3A DK: https://www.facebook.com/groups/1491004967783679/

/media/374500/fai_falconcup_winres.pdf