• 30. november 2020

Indhold

Falcon Cup 2018

Falcon Cup 2018 blev afholdt i weekenden den 28. og 29. april 2018 i Falcon i Veerst, der ligger i nærheden af Vejen. I år var Falcon Cup igen årets første stævne.

Igen havde Falcon med Mikkel Frank i spidsen planlagt et rigtigt fint stævne med mange hjælpere og en rigtig god atmosfære. Denne gang var der tilmeldt 13 piloter i alt med 10 i FAI, 2 i Nordic og 1 pilot i Sport klassen. Kjell Tore Pettersen og Henning Jorkjend havde taget den lange tur fra Norge for at deltage, og det er altid rart at få besøg af piloter fra andre lande så vi kan lære af hinanden og udveksle erfaringer.

De første ankom allerede torsdag eftermiddag/aften da stævnet lå i forbindelse med St. Bededag. Der blev trænet flittigt hele fredagen.

I løbet af ugen havde vejrudsigten lovet lav vind og men mulighed for byger i weekenden, det kom til holde stik, men der kom ikke mere vand end det var muligt at flyve.  

Det blev aftalt at flyve 3 runder i alle tre klasser om lørdagen og en enkelt runde FAI og Nordic om søndagen. Tidsplanen gik fint og ca. kl. 17 var vi færdige med dagens runder hvorefter var der fri flyvning frem til fællesspisningen.

Der var som sædvanligt fællesspisning lørdag aften, og det blev endnu engang en hyggelig aften, som blev krydret med godt humør og gode drikkevarer. Mikkel serverede hjemmelavet lasagne med salat samt is til desert.

Søndag startede med spredt skydække og ganske lidt vind, og det varede ved resten af dagen. Dermed var det ingen sag at få afsluttet de sidste to runder i FAI og Nordic, og lidt over middag kunne der afholdes præmieoverrækkelse.

Der skal lyde en stor tak til Falcon for det fine stævne, og vi håber vi må komme igen næste år.

På vegne af styringsgruppen,
Flemming RasmussenResultater:

FAI_FalconCup_2018pdf

Nordic_FalconCup_2018.pdf

Sport_FalconCup_2018.pdf

 

Der kan findes mere information og billeder fra stævnet på vores Facebook gruppe F3A DK: https://www.facebook.com/groups/1491004967783679/

/media/374500/fai_falconcup_winres.pdf