• 20. oktober 2020

Indhold

Grenaa Cup 2018

Grenaa Cup 2018 blev afholdt i weekenden den 16. og 17. juni 2018 af Grenaa Modelflyveklub. Der var tilmeldt 11 piloter med 8 i FAI klassen, 3 i Nordic klassen men desværre ikke nogen i Sport.

Grenaa Modelflyveklub har efterhånden arrangeret Grenaa Cup i mange år, og de arrangerede endnu engang et rigtigt fint stævne, og stillede med en del hjælpere fra klubben, så alt gik som på skinner. Deres faciliteter er rigtigt fine hvilket alt andet lige gør det nemmere at afholde denne type stævner.

Der blev der afholdt briefing kl. 9 om lørdagen, med første start kl. 9:30. Der skulle flyves vest som for de fleste piloter var noget udvant da der har et stabilt højtryk over danmark længe. Vinden var forholdsvis svag men i løbet af dagen trak der skyer ind. Over middag kom der en smule vand men ikke så meget at konkurrencen skulle afbrydes.

Der blev fløjet 3 runder Nordic og 3 runder FAI lørdag.

Ca. kl. 18:30 kunne Grenaa Modelflyveklub med Grethe og Frode i spidsen endnu engang byde på hyggelig fællesspisning i klubhuset, og det lykkedes som sædvanligt for Grethe og hjælpere at få alle folk bespist på fornemste manér med karbonader, kartofler og tilbehør til hovedret samt citronfromage til dessert. Det blev som sædvanligt en rigtig hyggelig aften hvor snakken gik lystigt hen over spisebordet.

Søndag formiddag blev den sidste runde Nordic og FAI fløjet så der kunne værre præmie overrækkelse inden middag.

Der skal lyde en stor tak til Grenaa Modelflyveklub samt alle klubbens repræsentanter for at afholde endnu et rigtigt fint stævne i de fine faciliteter. Vi håber på at vi må komme igen næste år.

På vegne af styringsgruppen,
Flemming RasmussenF3A resultater:

FAI_GrenåCup_2018.pdf
Nordic_GrenåCup_2018.pdf