• 22. oktober 2020

Detaljer

Stævnetype: Skalaflyvning

Link til mere info

Warbird 2015

Dato: Fredag d. 19. juni - Søndag d. 21. juni 2015
Sted: SKINDERHOLMVEJ 20, 7400 HERNING
Arrangør: Midtjysk Modelflyveklub

I WEEKENDEN DEN 19, 20 og 21. JUNI 2015
AFHOLDER MIDTJYSK MODELFLYVEKLUB DET 21. WARBIRD TRÆF
PÅ SKINDERHOLMVEJ 20, 7400 HERNING
ALLE SLAGS FLY ER VELKOMNE

Træffet
Vi lægger op til en rigtig hyggelig weekend med masser af flyvning og socialt samvær. Der vil være fri flyvning hele weekenden. Det eneste der er programsat er flyveopvisning lørdag den 20. juni fra 13.00 til 16.00. I dette tidsrum vil vi gerne se så mange fly i luften som overhovedet mulig, så publikum kan få et par rigtige fornøjelige timer.
Til gengæld vil Midtjysk Model Flyveklub så kvittere med gratis festmiddag, lørdag aften!
Du kan deltage med alle slags modelfly, men er du i besiddelse af et Warbird modelfly ser vi selvfølgelig gerne at du medbringer det.
Camping
Der vil være mulighed for at campere ved flyvepladsen allerede fra fredag eftermiddag. Vi står klar til at tage imod dig og din familie og anvise dig plads. Klubbens faciliteter står til rådighed hele weekenden med vand, strøm, toilet, bad og internet. Pris for deltagelse er 75 kr pr. voksen over 18år og 50 kr pr. campingvogn for hele weekenden. 
Ved afbud inden for 7 dage af stævnet, betales 50 kr pr person for at dække madindkøb. 
Fredag aften
Vi tænder grillen og alle der har lyst, er velkomne til at lave stævnets første improviserede festmiddag. Medbring selv grillmad.
Lørdag aften
Lørdag aften vil klubben være vært ved den årlige festmiddag for alle, som har deltaget i opvisningen eller hjulpet som frivillig. Tilmelding inden lørdag klokken 12.00. Klubben vil være leveringsdygtig i øl, vand og gode vine til konkurrencedygtige priser.
Kioskudsalg
Hele weekenden vil der være kioskudsalg i form af is, pølser, øl, vand, vin, kaffe, chips, slik m.m. Mod forudbestilling kan vi levere morgenbrød/smør, både lørdag og søndag morgen. Vi opfordrer dig til at støtte vores kiosksalg loyalt, da det er der vi gerne skulle få dækket nogle af vores udgifter ind!!!
Tilmelding
Hvis du allerede nu er interesseret i at deltage i vores Warbird Træf, vil vi gerne at du giver os et praj. Du kan tilmelde dig ved at kontakte: Axel Handrup, tlf.: 40938732, email: ahandrup(snabel-a)gmail.com
Velmødt og med venlig hilsen
Midtjysk Modelflyveklub.