• 25. oktober 2020

Detaljer

Stævnetype: Svæveflyvning

Tæller til: intet

Tilmeldingsfrist: 26. oktober 2019

Tilmeldingskrav: Medlemskab af Modelflyvning Danmark

Deltagergebyr: Ingen

Publikumsentré: ingen

Info ved aflysning: på Facebook

Sikkerhedsansvarlig: Kim Forsingdal

Link til mere info

DM i combat og pylon

Dato: Lørdag d. 26. oktober 2019 (Reservedag: 27. oktober 2019)
Sted: En skrænt på Sjælland
Arrangør: Poul Møller og Kim Forsingdal

DM i Combat og Pylon på skrænt

Traditionen tro afholder vi uofficielle og uhøjtidelige mesterskaber i ovennævnte discipliner den weekend det er slut med sommertiden. Det er i år den 26. oktober med reservedag den 27.

I år gælder det igen kampen om det uofficielle danmarksmesterskab.

Stedet - en skrænt på Sjælland - afgøres af vejret, og det offentliggøres af Kim eller Poul  på Facebook senest kl 8 om morgenen på dagen. Andre bedes lade være med at komme med bud på valpladsen, da det kun kan forvirre.

Reglerne for modellerne er som tidligere. Maks vægt på modellen - der skal være lavet af flamingo eller EPP (ikke af hårdeste slags) - er 700 g - størrelse 110 til 130 cm vingefang - ingen hårde ting nærmere end 5 cm på næsen og 2½ cm på forkanten - evt ballast skal være solidt forankret. Skønnes en model af arrangørerne at være for hård, må den ikke flyve med. Det henstilles at der ikke benyttes elektronisk stabilisering af modellerne. Og så skal du være forsikret gennem Modelflyvning Danmark - og du sørger selv for at din drone har de krævede mærker, da vi ikke kan love at vi flyver fra en registreret flyveplads.

I pylon flyves 20 gang frem og tilbage på en bane i grupper med op til 5 piloter.

I combat kæmpes i store grupper (længe leve 2,4 GHz). Piloter der flyver 35 MHz må meget gerne offentliggøre mulige frekvenser her i tråden og medbringe udskiftningskrystaller. I combat jages et "offerfly".

Tilmelding kan ske på tråden på Facebook eller ved fremmøde på kamppladsen senest 10:30. Det koster gratis at være med - til gængæld er der kun ære, diplomer og for nogle håneretten at kæmpe om.

Piloter opfordres kraftigt til at møde op med trimmede modeller. Der er meget lidt tid til trimflyvning på dagen, da alle er nødt til at hjælpe til med afviklingen af flyvningerne.

Grib chancen - bliv Dansk Mester (uofficielt)

 

Mvh

Kim Forsingdal og Poul Møller