• 22. oktober 2020

Detaljer

Stævnetype: Svæveflyvning (F3F)

Tilmeldingskrav: Mail til km.hebsgaard@hotmail.com

Deltagergebyr: Gratis

Info ved aflysning: Mail

Link til mere info

Skrænttræning 17. - 18. august

Dato: Lørdag d. 17. august 2019 (Reservedag: 18. august 2019)
Sted: ikke angivet
Arrangør: ikke angivet

F3F skrænttræning på Sjælland og i Jylland

Samlingerne er for alle der vil prøve at flyve F3F og for alle som ønsker at blive bedre til at flyve ti ben af 100 meter på tid. Hvis du skanner QR koden, eller taster Yuotube linket kan du se en video hvor F3F konkurrencen forklares ved hjælp af en flyvning. Slå underteksterne til.

Træningerne holdes i en afslappet atmosfære hvor vi hjælper hinanden med opsætning afmodellen, tips om ballast eller hjælp til at flyve effektivt i banen og vi har tid til at svare på alle spørgsmål.

F3F gruppen arrangerer træningssamlinger hver måned og datoerne finder du her i bladet, eller i MDK's kalender. Som noget nyt arrangeres træningerne nu både på Sjælland og i Jylland. Træningerne er enten lørdag eller søndag, den dag vejret er bedst vælges, mødetidspunkt  og -sted meldes ud via mail torsdagen før.

På Sjælland er kontaktpersonen Brian Dylman og i Jylland er det Knud Hebsgaard, kontakt én af de to hvis du ønsker at udfordre dig selv på en skrænt. Brian har lavet en oversigt over nogle skrænter på Sjælland, skan QR koden eller tast linket nedenfor.

Knud Hebsgaard

4111 2543

Km.hebsgaard@hotmail.com

 

Brian Dylmann

4073 0086

brian@dylmann.dk

http://www.dylmann.dk/dylmann/f3x.html

 

videolink: https://youtu.be/CrqP7nlvPg8