• Du er her: 
  • Forside ›
  • Kalender ›
  • EFK87 forårs-hygge-træf 28. maj 2011
  • 30. september 2020

Info

EFK(/

Detaljer

Begivenhedstype: Træf

Link til mere info

EFK87 forårs-hygge-træf 28. maj 2011

Dato: Lørdag d. 28. maj 2011

Indbydelse til EFK87 forårs-hygge-træf 28. maj 2011

Vi indbyder alle model-piloter til at komme og deltage i det traditionelle forårstræf hos EFK87. Træffet er det ældste el-træf i Danmark og har nu været afholdt næsten 20 år i træk. Her vil der være mulighed for at opleve alle former for el-flyvning: Skumflyvere, skalamodeller, svævere, el-jet, helikopter, stormodeller og meget andet. Vi opfordrer alle el-piloter til at komme og vise hvad de har bygget på i vinterens løb og blive inspireret af andre.

Der vil være fri flyvning for alle både på træffets hoveddag lørdag og ligeledes om søndagen. Ud over det vil der være indlagt små konkurrencer i Rævejagt, Flamingoræs og Limbo som vi opfordrer så mange som muligt til at deltage i. Der vil desuden være mulighed for at shoppe hos forhandlerne ligesom den berømte CAFE87 vil være åben.

Lørdag aften vil vores mesterkok sørge for en lækker grillmenu. Efter maden er der lagt op til aftenflyvning med lydsvage modeller, mere hygge og masser af røverhistorier.

Tilmelding til spisning (pris ca. 150kr for voksne og 50kr for børn fra 5-13år ) kan ske til Jakob på mail jakob.b.andersen@email.dk

Information om flyveplads mv. kan findes på www.efk87.dk
For yderligere oplysninger kontakt Anders på efk87@tindsor.dk