• 25. oktober 2020

Info

Camping
Der vil være mulighed for at campere ved flyvepladsen allerede fra fredag eftermiddag. En velkomst kommite vil tage imod dig og din familie samt anvise dig plads. Klubbens faciliteter står til rådighed hele weekenden med vand, strøm, toilet, bad og internet. Pris for campingvogn: 120,00 og telte 75,00.

Fredag aften
Vi tænder grillen og alle der har lyst, er velkomne til at lave stævnets første improviserede festmiddag. Medbring selv grillmad.

Lørdag aften
Lørdag aften vil klubben være vært ved den årlige festmiddag. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig inden lørdag klokken 12.00. Klubben vil være leveringsdygtig i øl, vand og gode vine til konkurrencedygtige priser.

Kioskudsalg
Hele weekenden vil der være kioskudsalg i form af is, pølser, øl, vand, vin, kaffe, chips, slik m.m. Mod forudbestilling kan vi levere morgenbrød/smør, både lørdag og søndag morgen. Vi opfordrer dig til at støtte vores kiosksalg loyalt, da det er der vi gerne skulle få dækket nogle af vores udgifter ind!!!

Tilmelding
Hvis du allerede nu er interesseret i at deltage i vores Warbird Træf, vil vi gerne at du giver os et praj. Du kan tilmelde dig ved at kontakte:
Axel Handrup, tlf.: 40938732, email: ahandrup(snabel-a)gmail.com

Detaljer

Begivenhedstype: Træf

Link til mere info

Warbird 2012 i Herning

Dato: Lørdag d. 16. juni - Søndag d. 17. juni 2012
Sted: Midtjysk Modelflyveklub, Skinderholmvej 20, 7400 Herning

I WEEKENDEN DEN 16 OG 17 JUNI 2012
AFHOLDER MIDTJYSK MODELFLYVEKLUB VORT 18. WARBIRD TRÆF
SKINDERHOLMVEJ 20, 7400 HERNING

ALLE SLAGS FLY ER VELKOMNE

Træffet
Vi har forsøgt at lægge op til en rigtig hyggelig weekend med masser af flyvning, socialt samvær samt hygge!!! Vi har ikke sammensat noget decideret program! Ingen konkurrencer. Til gengæld kan du være sammen med en masse piloter fra nær og fjern - også med udenlandske piloter. der vil være fri flyvning hele weekenden - og dog - det eneste der er programsat er; at der er annonceret flyveopvisning fra lørdag den 16. juni fra 13.00 til 16.00. I dette tidsrum vil vi gerne se så mange fly i luften som overhovedet mulig, således at publikum kan få et par rigtige fornøjelige timer.

Til gengæld vil Midtjysk Model Flyveklub så kvittere med gratis festmiddag, lørdag aften!

Du kan deltage med alle slags modelfly men er du i besiddelse af et Warbird modelfly ser vi selvfølgelig gerne at du medbringer dette.

Arrangør: formand Axel Handrup, tlf.: 40938732, email: ahandrup(snabel-a)gmail.com