• 21. oktober 2020

Info

Camping
Der vil være mulighed for at campere ved flyvepladsen allerede fra fredag eftermiddag. Vi står klar til at tage imod dig og din familie og anvise dig plads. Klubbens faciliteter står til rådighed hele weekenden med vand, strøm, toilet, bad og internet. Pris for deltagelse er 75 kr pr. voksen over 18år og 50 kr pr. campingvogn for hele weekenden. 

Fredag aften
Vi tænder grillen og alle der har lyst, er velkomne til at lave stævnets første improviserede festmiddag. Medbring selv grillmad.

Lørdag aften
Lørdag aften vil klubben være vært ved den årlige festmiddag for alle, som har deltaget i opvisningen eller hjulpet som frivillig. Tilmelding inden lørdag klokken 12.00. Klubben vil være leveringsdygtig i øl, vand og gode vine til konkurrencedygtige priser.

Kioskudsalg
Hele weekenden vil der være kioskudsalg i form af is, pølser, øl, vand, vin, kaffe, chips, slik m.m. Mod forudbestilling kan vi levere morgenbrød/smør, både lørdag og søndag morgen. Vi opfordrer dig til at støtte vores kiosksalg loyalt, da det er der vi gerne skulle få dækket nogle af vores udgifter ind!!!

Tilmelding
Hvis du allerede nu er interesseret i at deltage i vores Warbird Træf, vil vi gerne at du giver os et praj. Du kan tilmelde dig ved at kontakte:
Axel Handrup, tlf.: 40938732, email: ahandrup(snabel-a)gmail.com

Velmødt og med venlig hilsen
Midtjysk Modelflyveklub.

Detaljer

Begivenhedstype: Træf

Link til mere info

Warbird 2013 i Herning

Dato: Fredag d. 14. juni - Søndag d. 16. juni 2013
Sted: Skinderholmvej 20, 7400 Herning

I weekenden den 15 og 16 juni 2013 afholder Midtjysk Modelflyveklub Warbird træf

Arrangør: Midtjysk Modelflyveklub Skinderholmvej 20 7400 Herning