• Du er her: 
  • Forside ›
  • Bidrag til bladet
  • 2. april 2023

Indhold

redaktører

 

 

 

 

IMG_6550_Marianne.jpg

Marianne Pedersen

IMG_6552_Michael.jpg

Michael Gibson

IMG_6555_Lars BJ.jpg

Lars B. Jensen

Jacob-Wisby-aug-19-frit.jpg

Jacob Wisby

 

Niels-Hilker-2021-frit.jpg

Niels Hilker

Næste Deadline 6. marts 2022

Bidrag til bladet

Har du skrevet en artikel, test eller noget som du kunne forestille dig at bare én ud over dig gerne vil læse. Så send det endelig til os, så endnu flere kan få glæde af det du har skrevet.

Men hvad skal du gøre?

Hvis du har skrevet den, så send den til én af de 3 grenredaktører som passer bedst i en kategori du har skrevet om. Send den meget gerne via mail.

Har du ikke skrevet den, men vil gerne?

Skriv din tekst i et word dokument, uden div. indryk, skemaer, tabeller og andre formateringer og uden billeder i selve dokumentet. Vil du have billeder med så tag dem i bedst mulige opløsning og største størrelse. Billeder under 800kb er for små til at de bliver ordentlige på tryk. Det skal være Tiff eller JPG/JPEG. Har du mange billeder, kan det være en fordel at sende dem på en DVD/CD skive og sende den via alm. post.

Du skal ikke være bange for stavefejl og forkert eller manglende tegnsætninger, det skal vi nok hjælpe dig med.

Husk at en artikel/ et bidrag ikke nødvendigvis behøver at være flere sider lang. Billeder og lidt tekst af en model er lige så fint.

Billeder:

Vigtigt!

Billederne der skal sende skal helst sendes i original størrelse. Hvis din mail ikke magter det, eller du af anden grund vil sende billeder på anden vis. Så tag kontakt til Michael.gibson(snabel a)oracle.com for yderligere oplysninger.

Med tidens digitalkameraer er det jo nemt bare at skyde løs. Men vil du gøre billedet lidt mere seværdigt end bare et snapshot. Så tænk over hvordan du tager billedet. Baggrunden må helst ikke være for rodet, flyt enten modellen du tager billeder af ud til et sted uden forstyrrende elementer, eller fjern unødige ting i baggrunden.

Skal du tage billeder af personer, så sørg for at der ikke står for eks. en flagstang eller vindmølle lige bagved. Det vil se ud som om den vokser op af hovedet på personen - ikke synderligt flatterende for modellen.

Husk at billeder "på højkant" kan bruges til forsidebilleder. Men som hovedregel skal billedet skal hænge sammen med en artikel i bladet.  Overvejer du et forsidebillede, så tænk ekstra meget over hvordan du tager billedet, og hvad du tager billedet af.

Vi glæder os til at modtage dit bidrag.