• Du er her: 
  • Forside ›
  • Medlemsregister og klubhåndbogen
  • 25. oktober 2020

Medlemsregister og klubhåndbogen

16. juli 2010 af Administrator (biogis)

Hej Alle

Det har gennem længere tid været et stort ønske fra MDK's bestyrelse, at give vores medlemmer bedre muligheder for at se og rette deres egne medlemsoplysninger online samt at få en ny og online baseret klubhåndbog.

Efter et langt tæt samarbejde mellem bestyrelsen, MDK's Sekretariat og vores eksterne it-leverandør Biogis, er vi nu kommet så langt, at vi med glæde kan oplyse, at vi i dag har sat nye tiltag i drift på www.modelflyvning.dk

· Online medlemsdatabase
· Online klubhåndbog, der er integreret med medlemsdatabasen
· Online indmeldelse inkl. betaling med kreditkort (på vej)

Alt dette vil blive offentliggjort i næste nummer af Modelflyvenyt, men vi synes det er på sin plads at give de aktive brugere af Forum "et lille forspring". Så får vi testet systemet....

Har du forslag til forbedringer eller driller systemet, så send os en mail på info(AAAA)modelflyvning.dk brug gerne vores kontaktformular /kontakt.aspx

Du kan nu logge ind på den nye medlemsdatabase via www.modelflyvning.dk/selvbetjening.aspx og her kan du se alle de oplysninger vi har registeret på dit eget OY-nummer. Samtidig får du mulighed for at allerede nu selv at rette følgende oplysninger:

- adresse
- postnr. og by
- telefonnummer
- mobilnummer
- e-mail adresse
- klubtilhørsforhold

Vi håber, at du også inden længe kan få lov til at oploade dit eget billede til brug for næste års medlemskort eller hvis du erhverver dig dit første certifikat.

For at logge ind på medlemsdatabasen skal du bruge den aktiveringskode du fik sammen med dit medlemskort for 2010. Har du ikke længere koden kan du få den oplyst via en e-mail henvendelse til sekretariatet.

BEMÆRK: Af sikkerhedsmæssige og praktiske årsager oplyser vi kun aktiveringskoden via e-mail.

Har du andre rettelser til dine medlemsoplysninger f.eks. sletning af stormodeller, erhvervelse af certifikater, nye stormodeller, navneændring m.m. skal du fortsat kontakte Sekretariatet for at få klaret disse ting - meget gerne via e-mail.

Klubhåndbogen er nu også blevet online og bygger på den gamle klubhåndbog samt en række nye oplysninger. Oplysningerne i klubhåndbogen kan opdateres af den ansvarlige kontaktperson i klubben og de får særskilt besked fra Sekretariatet. En af de vigtigste opgaver bliver, at alle klubberne får indtastet de nøjagtige GPS-koordinater på deres flyveplads, så vi kan få alle klubberne med på vores online kort.

I løbet af nogle dage lanceres online indmeldelse og betaling så nye medlemmer af MDK fremover kan betale online med kreditkort. Vi håber, at kunne bruge denne application i andre sammenhænge.

Vi vil løbende orientere om opdateringer og nye tiltag både vedrørende medlemsdatabasen og klubhåndbogen.

VH og god sommer

Marttin & Chris